Головне

Дівчина Стівенсона вперше розповіла про стан Адоніса після нокауту від Гвоздика

01.01.2019 18:41 4809 0
Дівчина Стівенсона вперше розповіла про стан Адоніса після нокауту від Гвоздика

Колишній боксер Адоніс Стівенсон все ще перебуває у важкому стані.

Про це повідомила дівчина спортсмена Сімона Год.

"Він спілкується зі мною. Якщо у нього свербить ніс, я допомагаю йому з цим. Питаю, чи хоче він цього, у відповідь він злегка киває головою ствердно чи негативно.

Він може рухати руками. Але він може витратити енергію на цілий день, якщо захоче торкнутися свого обличчя. Але він впізнає мене, що дивно для мене. Я дуже боялася, що він не впізнає мене, коли вийде з коми.

Івон Мішель зайшов після бою в роздягальню Адоніса, щоб показати записки суддів, за якими він лідирував на момент нокауту. Я бачила очі Адоніса. Так, в них була біль і гіркота поразки, але і було щось більше.

Доктор запитав його про самопочуття, чи є у нього головний біль. Адоніс сказав, що він в порядку. Але йому було жарко, він вирішив прийняти душ. Коли він повернувся після душа, то відчував себе не дуже добре. Я бачила це.

Потім Адоніс пішов у ванну, я пішла за ним. Він взяв рушник, щоб охолонути, і сказав мені змученим голосом: "Дитинко, я не зовсім в порядку, у мене болить голова. Знала, що йому правда погано, все було серйозно", - сказала Сімона.

Нагадаємо, що саме через нокаут українця Олекандра Гвоздика Стівенсон впав у штучну кому.

Раніше рефері того поєдинку прокоментував травму Адоніса.

Коментарі ()