Головне

Далакян: Буду намагатися виграти яскраво

03.12.2018 17:19 2588 0
Далакян: Буду намагатися виграти яскраво

Джерело - Union Boxing Promotion.

Український чемпіон світу WBA Артем Далакян розповів про підготовку до бою проти Грегоріо Леброна. 

Про це повідомляє промоутерська компанія Union Boxing Promotion. 

Чемпіон світу WBA Артем Далакян продовжує активно готуватись до захисту свого поясу. На спортивній базі "Конча Заспа" представник Union Boxing Promotion проводить спаринги з боксерами з Великобританії та Іспанії. 

"Готуюся до боїв, робота кипить. Сьогодні було 8 раундів. Все за планом. Сили є. Готуємося до захисту. Буду намагатись показати красивий бокс і яскраво виграти", - сказав Артем Далакян під час одного з останніх спарингів.

"Артем відмінно проводить спаринги. Відчуває суперника. Добре дихає. Ще тиждень проведемо спаринги і далі буде ще тиждень тренувань, але вже без спарингів", - розповів тренер Далакяна, відомий боксер Олег Єфимович.

Нагадаємо, 15 грудня в рамках великого вечора боксу у Києві, в КВЦ "Парковий" Артем Далакян захищатиме звання чемпіона світу WBA. Суперником українця буде боксер з Домініканської республіки Грегоріо Леброн, який займає третю позицію у рейтингу Всесвітньої боксерської асоціації WBA.

15 грудня також пройдуть бої Ігоря Магуріна, Тимура Брикова, Ігоря Кудрицького та Володимира Матвійчука, Станіслава Кутіна, Олександра Захожого та Владислава Сіренка.

Нагадаємо, 16 червня Далакян захистив титул чемпіона світу WBA у найлегшій вазі, нокаутувавши тайландця Сірічаі Тайєна

У Києві на поєдинку Далакян – Тайєн працював славетний американський ринг-анонсер Майл Баффер

 

 

Коментарі ()