Головне

Белью: Якщо я буду битися з Усиком, то це буде мій останній бій

31.07.2018 14:10 2230 0
Белью: Якщо я буду битися з Усиком, то це буде мій останній бій
Тоні Белью

Джерело - Sky Sports.

Екс-чемпіон свту Тоні Белью поб'є абсолютного чемпіона в першій важкій вазі Олександра Усика.

Про це повідомив сам британець

"Якщо наступний бій я проведу проти Тайсона Ф'юрі, то після нього зможу ще вийти в ринг, адже я впевнений, що поб'ю його. Без сумнівів, це буде набагато легше, ніж боксувати з Усиком. Я розумію, із чим мені доведеться зіткнутися. Це буде дуже важкий і небезпечний бій. Якщо я буду битися з Олександром Усиком, то це буде мій останній бій", - зазначив Белью.

"Може, я вже й не той, але можу сказати вам, я виграю. Не знаю, як і коли це трапиться, але впевнений, що поб'ю його. Я хочу його поясів. Усик - феноменальний боксер, він краще за мене. Я не відчуваю проблем, коли говорю про це вголос, але чи може Олександр перемогти мене? Ні не може. Девід Хей і Іллунга Макабе були краще за мене, але я їх побив", - розповів Тоні.

"По-перше, я перший боксер у кар'єрі українця, у якого складно попасти. По-друге, після промаху по мені отримують удар у відповідь, який мої суперники не витримують і падають. Він знає, як діяти в такій ситуації? А я знаю, я проходив через це багато разів", - наводить слова Белью Sky Sports.

Нагадуємо, що Хей розповів, хто буде андердогом у поєдинку Усик-Белью.

Раніше повідомлялося, що стало відомо, де пройде бій Усик-Белью.

Коментарі ()