Головне

Джейкобс нокаутував Мору, Гарсія переміг Маліньяджі

02.08.2015 09:15 508 0

Екс-чемпіон світу за версіями WBC та WBA в першій напівсередній вазі американець Денні Гарсія (31-0, 18 КО) здобув перемогу технічним нокаутом у поєдинку з колишнім чемпіоном світу в двох вагових категоріях Полом Маліньяджі (33-7, 7 КО).

Гарсія, як і у більшості своїх боїв, доволі довго "розкачувався", однак з ходом бою додав як у активності, так і у точності ударів, і врешті-решт рефері зупинив побиття Маліньяджі в дев’ятому раунді, зафіксувавши перемогу Гарсії технічним нокаутом.

В іншому бою цього вечора "регулярний" чемпіон світу за версією WBA в середній вазі американець Деніел Джейкобс (30-1, 17 КО) захистив свій титул в бою з колишнім чемпіоном світу за версією WBC в першій середній вазі своїм співвітчизником Серхіо Морою (28-4-2, 9 КО), перемігши його технічним нокаутом в другому раунді.

Вже в першому раунді Джейкобс відправив Мору в нокдаун правим хуком, однаку цій-таки трихвилинці і сам почув відлік рефері, торкнувшись рукавичкою настилу рингу після лівого хука Мори.

Втім, вже у другому раунді Джейкобс вдруге у цьому бою відправив Мору в нокдаун, і під час падіння Мора пошкодив ногу й не зміг продовжити бій, пише boxingnews.com.ua.

Коментарі ()