Українська правда

Вайлдер: Поступитися Володимиру Кличку правом бою зі Стіверном? Тільки за 20 мільйонів доларів

Сергей Шемшученко — 30 травня 2014, 14:19

Деонтей Вайлдер готовий розглядати можливість поступитися своїм правом зустрічі з Бермейном Стіверном українцеві Володимиру Кличку лише випадку, якщо Кличко заплатить йому 20 млн доларів відступних.

Про це офіційний претендент на титул чемпіона світу за версією WBC в надважкій вазі заявив у коментарі tuscaloosanews.com.

"Кличко побачив, що є можливість отримати пояс WBC і таким чином об’єднати всі титули. Але не так швидко, друже, тобі доведеться пройти через мене", - сказав він.

"Який бій був би більш цікавим для вболівальників: Кличко – Стіверн, чи Кличко – Вайлдер? Я впевнений, що всі виберуть бій Кличко – Вайлдер", - зазначив американець.

За його словами, за 20 млн доларів він готовий поступитися правом бою зі Стіверном.

"Раніше я казав, що можу подумати про те, щоб поступитися правом бою зі Стіверном Володимиру Кличку, якщо мені запропонують не менше 10 мільйонів доларів відступних", - продовжив Деонтей.

"Але потім я усвідомив, що тут справа не в грошах, а в славі, яку мені дасть завоювання цього титулу. Хоча, якщо вони запропонують, скажімо, 20 мільйонів доларів, я ще можу подумати", - цитує Вайлдера boxingnews.com.ua.