Українська правда

Вах розповів про підготовку до бою з Кличком

Сергей Шемшученко — 1 жовтня 2012, 12:43

Польський супертяж Маріуш Вах розповів про підготовку до поєдинку з українцем Володимиром Кличком, який відбудеться 10 листопада в Гамбурзі.

Як інформує przegladsportowy.pl, тренувальний день Ваха складається з трьох частин - спочатку він працює над витривалістю в басейні або на біговій доріжці. На другому тренуванні, яке починається о 13-й годині, Маріуш працює над силовою підготовкою в тренажерному залі, а на третьому (початок о 17-й годині) займається вже безпосередньо бойовою підготовкою - спарингує та працює зі снарядами.

На наступному тижні очікується приїзд у табір Ваха британського супертяжа Девіда Прайса, а трохи пізніше спаринг-партнером Ваха повинен стати ще один британець Тайсон Ф'юрі.

А поки що Маріуш спарингує з двома польськими боксерами, які за своїми фізичними даними нагадують Володимира Кличка. В статті названо ім'я лише одного з них - це колишній триразовий чемпіон Польщі серед любителів Марцін Рековскі, який зараз успішно виступає на професійному ринзі, пише boxingnews.com.ua.