Українська правда

Хей: "Володимир Кличко "вбиває" суперважку вагу"

Сергей Шемшученко — 11 травня 2011, 09:33

Володимир Кличко несе персональну відповідальність за падіння інтересу до суперважкого дивізіону.

Про це в інтерв'ю Sky Sports заявив Девід Хей, який вийде в ринг проти Володимира 2-го липня в Гамбурзі.

"Ви побачите абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. Я вважаю, що Володимир Кличко особисто відповідальний за "вбивство" суперважкої ваги, за те, що бої за титул у цій вазі не показують по всьому світу - пара каналів у різних країнах, - але не найбільші телеканали. Вони відвернулися від суперважкої ваги. Шанувальники боксу теж відвернулися від нього", - впевнений Хей.

"Я бачив, що він робить на ринзі. Я бачив, як він виходить на ринг, і я вважаю його брехуном. Починаючи з того, що його суперники були підібрані так, що він виглядав вражаюче, і закінчуючи тим, що він виходить на ринг у халаті з підкладними плечима. Мене цим не обманути. Навіть коли я виступав у першій важкій вазі я вірив у те, що зможу його нокаутувати. І настав час це довести", - заявив Девід.

Також Хей зазначив, що зараз знаходиться в самому розквіті сил.

"Я в гарній формі. Вперше він буде битися з повністю здоровим суперником. Зазвичай він намагається вибрати собі травмованого або суперника, який довго не виступав - на цей раз йому буде протистояти спортсмен у розквіті сил, який має за плечима багато вражаючих перемог, який звик перемагати на чужій території", - цитує Хея allboxing.ru.