Українська правда

Дмитренко: Бій між Віталієм Кличком і мною був би поєдинком на рівних

Сергей Шемшученко — 13 квітня 2011, 12:19

Після перемоги нокаутом в бою з Альбертом Сосновським чемпіон Європи Олександр Дмитренко має зустрітися з Віталієм Кличком та перемогти його.

Про це сам Олександр заявив у надісланому до редакції AllBoxing.ru прес-релізі.

"Після завоювання титулу чемпіона Європи і після перемоги нокаутом в бою з Сосновським я відчуваю себе сильніше, ніж коли-небудь! Я готовий до боїв на вищому рівні", - вважає він.

"Суперважка вага дозріла для змін. Настав час нового, молодого покоління в королівському дивізіоні. Я хотів би боксувати в США, щоб завоювати увагу американських любителів боксу", - додав вн.

На думку Дмитренка, настав час піднімати прапори і переслідувати мету: пояс WBC, що належить Віталію Кличку.

"Бій між Віталієм і мною був би поєдинком на рівних: ми обидва родом з України, обидва пройшли радянську школу боксу, обидва однакового зросту, нас обох тренував і сформував Фріц Здунек", - зазначив він.

"Завдяки Фріцу нам багато чого один про одного відомо. Я завжди цінував роботу Здунека і мій виклик Віталію не містить нічого особистого по відношенню до Фріца. Однак у боксі як у житті: дороги коли-небудь сходяться", - продовжив він.

"Чемпіонський бій на німецькій землі був би грандіозним шоу. Я готовий зробити все для вражаючої перемоги і збираюся подарувати глядачам захоплюючий бій", - цитує його allboxing.ru.