Українська правда

Поєдинок Хорхе Барріос - Ерік Моралес скасовано

Сергей Шемшученко — 15 грудня 2010, 14:21

Колишній чемпіон світу у другій напівлегкій вазі Хорхе Родріго Барріос не зустрінеться з екс-чемпіоном світу в трьох вагових категоріях Еріком Моралесом.

Про це повідомляє у своєму блозі оглядач ESPN.go.com з посиланням на представника промоутерської компанії "Golden Boy" Еріка Гомеса, пише allboxing.ru.

Це стало відомо після того, як суддя в Аргентині заборонив Барріосу залишати країну. Аргентинський боксер повинен був вилетіти до Тіхуани (Мексика) у вівторок, щоб провести там бій у суботу проти Еріка Моралеса, однак в останній момент суддя відкликав дозвіл на виїзд з країни, який був виданий Барріосу раніше.

У січні цього року Барріос став винуватцем дорожньої пригоди, що спричинило смерть вагітної жінки, і з тих пір ведеться слідство у цій справі. У жовтні Барріос відновив боксерську кар'єру після 11-місячної перерви, перемігши за очками Вілсона Алькорро.

Ерік Гомес повідомив, що компанія "Golden Boy" шукає заміну Барріосу. У числі кандидатів на бій з Еріком Моралесом називаються імена домініканця Франциско Лоренцо (35-8, 16 KOs) та американця Девіда Родели (15-3-3, 6 KOs).

Родела вже дав свою згоду провести бій проти Моралеса, але представники мексиканського боксера очікують відповіді від команди Лоренцо, кандидатура якого бачиться їм більш кращою.