Українська правда

Чемпіонат Європи (юніори). Алімов програв, шестеро українців здобули перемоги

Сергей Шемшученко — 24 червня 2010, 19:11

Українці здобули шість перемог під час третього дня чемпіонату Європи з боксу серед юніорів, який триває у Львові.

Один юний боксер зійшов з дистанції, інформує сайт ФБУ.

Розпочав переможну ходу української команди Ігор Чахін (в.к. 50 кг.). Суперником українця боксера був швед Мохамед Саїд Фарах. З перших секунд стартового раунду Ігору вдалося нав'язати свій бокс супернику, що дозволило йому диктувати темп на протязі усієї зустрічі. В підсумку рефері зафіксував впевнену перемогу Чахіна з рахунком 10:2.

Дебютував на змаганнях Артем Соловйов (в.к. 63 кг.). Його суперником був представник турецької школи боксу Хасан Озан. В стартових раундах нашому боксеру вдалося провести декілька націлених атак, а в фінальному раунді, Артем закріпив свою перевагу. В підсумку 4:1 на користь українця.

Свою першу перемогу на змаганнях здобув Ігор Іванченко (в.к. 66 кг.). Його суперником був словак Томаш Золд. З першого і до останнього раунду український боксер доводив свою перевагу над опонентом, що дозволило йому здобути підсумкову перемогу з рахунком 5:0. У чвертьфіналі Ігор зустрінеться з литовським боксером Андрієм Свірідовим.

Доволі напруженим виявився поєдинок для українця Леоніда Сінані (в.к. 70) проти словака Патріка Ковача. Увесь бій боксери провели доволі обережно. Кожен чудово відпрацьовував у захисті та намагався проводити контратаки. Краще з цим завжанням впорався Леонід. За підсумком усіх раундів рефері зафіксував перемогу нашого боксера з рахунком 2:0. Суперником Леоніда по чвертьфіналу стане поляк Йордан Кулінскі.

Вийшов до чвертьфіналу й Дільмурад Сатібалдієв (в.к. 80 кг.) У попередній стадії змагань наш боксер здобув дострокову перемогу у першому раунді над Матвієм Мласенком (Білорусь). Наступним суперником нашого боксера стане Роман Фресс (Німеччина).

Не достояв до закінчення поєдинку суперник Богдана Блажка (в.к. +80 кг.), поляк Лукаш Сіповіч. У другому раунді в зв'язку з неможливістю продовжувати поєдинок польським боксером, рефері присудив заслужену перемогу нашому боксеру. Суперником Богдана по наступному раунду змагань стане Рафаель Симонян з Вірменії.

Незважаючи на усі перемоги, українська команда все ж таки втратила одного бійця. Не зміг пройти до наступного кола змагань Сергій Алімов (в.к. 60 кг.). У напруженому поєдинку наш боксер поступився поляку Пржемуславу Рудомскі. Підсумковий рахунок 4:6.