Українська правда

Тринідад і Де Ла Хойя вийдуть на ринг у матчі-реванші?

Сергей Шемшученко — 24 червня 2010, 08:21

Промоутер Дон Кінг прийняв пропозицію в розмірі десяти мільйонів доларів, призначених його підопічному, екс-чемпіону світу в трьох вагових категоріях Феліксу Тринідаду за матч-реванш із Оскаром Де Ла Хойей.

Як відзначає автор блогу на ESPN Ден Рафаель, декількома днями раніше Кінг так само заявляв про прийняття пропозиції в розмірі 2,5 мільйонів доларів за бій Миколи Валуєва проти Віталія Кличка, однак на той момент дана пропозиція вже не мала ніякої сили.

Уперше Де Ла Хойя й Тринідад зустрілися на ринзі в далекому 1999 році, і тоді Тринідад переміг розділеним рішенням суддів.

З тих пір регулярно велися розмови про організацію реваншу, який міг би стати досить прибутковим для обох боксерів, однак до підписання контракту справа так і не дійшла.

Нагадаємо також, що у квітні минулого року Де Ла Хойя офіційно заявив про закінчення боксерської кар'єри, а Тринідад двічі повертався на ринг після тривалої перерви, і обидва рази невдало. Востаннє обидва боксера виходили на ринг у 2008 році, повідомляє allboxing.ru.