Головне

Ломаченко: Я буду єдиним власником білого "Мерседеса" у Білгород-Дністровському

28.12.2009 22:11 1051 0
Титуловані українські боксери Василь Ломаченко, Роман Капітоненко і Олександр Усик отримали подарунки від Федерації боксу України – новенькі автомобілі.

Ломаченко став володарем найдорожчого подарунку в історії українського олімпійського боксу. Відтепер найкращий боксер світу незалежно від вагової категорії їздитиме на одному з найкращих автомобілів світу – "Мерседесі", інформує сайт Федерації боксу України.

Саме такий подарунок Федерація боксу України пообіцяла будь-якому боксеру, який зможе здобути золото чемпіонату світу, єдиної нагороди, якої не було в музеї національної команди.

Які номери красуватимуться на авто Капітоненка і Усика, поки не відомо, а от Ломаченко вже замовив номери з чотирма одиничками.  

"Це просто шалений автомобіль. Подивіться тільки на це електронне табло, кермо, усі ці функції, в мене просто немає слів. Тепер я зрозумів, що Мерседес - найкращий автомобіль у світі. Взагалі, автомобілі це моя слабкість. Дуже хочеться показати автомобіль своїм рідним та близьким", - радіє Василь. 

"В Білгород-Дністровському живе велика кількість заможних людей, проте такого автомобіля я ні в кого не помічав. Напевно, буду єдиним власником білого "Мерседеса" у місті. Я на сьомому небі від щастя. Ця подія важлива не тільки особисто для мене. Багато дітей побачать, що займаючись спортом, не тільки футболом, можна їздити на таких автомобілях", - каже боксер. 

Також Василь сказав, що після такого подарунку розмови про перехід у професійний бокс уже менш актуальні.

"Точно скажу, що такі думки будуть виникати значно рідше. Я хочу стати дворазовим олімпійським чемпіоном, тому як мінімум до 2012 року я залишусь у аматорському боксі", - додав чемпіон Європи, світу і Пекінської Олімпіади.

Коментарі ()