Українська правда

Джонсон: Кличко буде повзати по рингу

Сергей Шемшученко — 11 грудня 2009, 10:11

Американський боксер Кевін Джонсон продовжує переконувати журналістів у своїй перемозі над Віталієм Кличком і порівнює себе з Мохаммедом Алі.

"Я чув, що багато журналістів і так звані експерти боксу сумніваються в силі мого удару. Пропоную кожному з них прийти до мене на спаринг і відстояти проти мене один раунд. Тоді їх висновки будуть вже більш зваженими", - розповів Джонсон в інтерв'ю "Блику".

"З ударом у мене все в порядку. Можу так влучити зліва, що мало не здасться. Але моїм основним аргументом у поєдинку проти Кличка стане швидкість. У цьому компоненті я значно випереджаю вікового українця. Я буду розривати дистанцію, входити в ближній бій, видавати звідти три-чотири разючі удару і знову йти".

"Пам'ятаєте, як казав великий Мохаммед Алі? От і я буду пурхати, як метелик, і жалити, як бджола. Віталій каже, що він гідний наступник Мохаммеда Алі і Майка Тайсона. Але ж це казки. І в суботу ви побачите, хто є хто. Я поверну пояс до Америки, де він по праву повинен зберігатися".

На запитання, скільки раундів зможе пурхати Джонсон, два чи три, адже метелики потім перетворюються у гусениць і повзають по землі, Кевін відповів:

"Я вже говорив, що збираюся зіпсувати Кличко майбутнє Різдво. Так що повзати на рингу мені не доведеться. Цю місію я надам Віталію".

"Фізично я готовий провести на рингу 36 хвилин. У бою підійду ближче і дам Кличко по бороді. Повірте, я зроблю це. Я не відмовляюся від своїх слів, що брати Клички - це просто тимчасове непорозуміння. І я це непорозуміння виправлю. Вже в суботу. Ось побачите", - вихваляється американець.