Українська правда

Зауерланд: Кличко не хоче бою з Повєткіним

Сергей Шемшученко — 8 грудня 2009, 09:34

Чемпіон світу IBF, IBO та WBO Володимир Кличко не хоче зустрічатися на рингу з Алєксандром Повєткіним, обов'язковим претендентом на титул IBF.

Про це заявив представник промоутерської компанії росіянина Sauerland Event Калле Зауерланд.

"Ми чудово розуміємо, що Повєткіну, який здорово виріс, тренуючись з Атласом, потрібен набагато сильніший суперник. Та що там, всі розуміють, що йому потрібен бій з Володимиром Кличком. Ми теж дуже хочемо цього бою. Але тут, на жаль, не все від нас залежить. Ми-то скажемо "так" у будь-який момент", - сказав він.

За словами промоутера, команда Кличка не каже "ні", але і "так" говорити не поспішає.

"Офіційно - мають право тягнути: адже в березні Володимир має битися з Чемберсом. Його, до речі, Повєткін переміг за очками, не встигнувши вилікуватися від грипу. І тільки потім почнуться переговори про наступний бій. Але враження складається саме таке, що вони не хочуть цього бою. І все ж я сподіваюся, що цей поєдинок відбудеться. Причому вже в 2010 році", - додав Зауерланд.

"Ймовірно, у березні, щоб бути з Володимиром Кличко в одному графіку, організуємо Олександру проміжний бій. Повєткіну треба постійно бути в тонусі, бути готовим до бою за титул. Ще раз повторю - вірю, що такий шанс Повєткін отримає. І зуміє ним скористатися по-справжньому ", - цитує Зауерланд видання "Советский спорт".