Українська правда

Хей хоче побити Кличків і стати новим Льюісом

Сергей Шемшученко — 2 листопада 2009, 15:06

Англійський надважковаговик Девід Хей хоче добитися такого визнання, якого добився екс-абсолютний чемпіон світу Леннокс Льюіс.

"Льюїс досяг неймовірних досягнень на рингу. Мені треба буде пройти ще довгий шлях, щоб бути на одному рівні з ним. Леннокс переміг великих боксерів, таких як Майк Тайсон і Евандер Холіфілд. І хоча він зазнав двох поразок, він взяв реванш за них", - сказав майбутній суперник Ніколая Валуєва.

"Він найкращий важковаговик, який коли-небудь був, без сумнівів. Свого часу він міг побити будь-якого супертяжа, можливо навіть Мохаммеда Алі. Якщо б у Льюіса був вдалий день, він, можливо, побив би його. Немає бійця, якого Льюїс не зміг би побити в своїх найкращих кондиціях.

Для того, щоб мене було можна згадати поряд з Ленноксом, я маю побити Валуєва, що я й зроблю, потім перемогти братів Кличків, а після цього протягом декількох років успішно захищати свої титули. Тільки тоді я можу стверджувати, що знаходжуся на одному рівні з Льюісом, але очевидно - це моя мета", - цитує Хея BoxingScene.