Українська правда

Переможець Котельника може стати мігрантом

Сергей Шемшученко — 27 жовтня 2009, 16:13

Переможець Андрія Котельника та суперник Дмитра Саліти Амір Хан хоче мігрувати з Великої Британії у США.

Як повідомляє Boxingscene, причиною такого кроку боксер називає негативне ставлення до нього з боку місцевих вболівальників.

"Для мене стає все важче і важче жити тут. Для мене кар'єра - на першому місці, і я думаю, що правильним кроком буде виїхати з Британії", - сказав чемпіон світу за версією WBA у першій напівсередній вазі.

"У Лос-Анджелесі люди поважають твої досягнення. В Англії ж я цього не бачу, і це дуже сумно. З першого дня в боксі я наполегливо працював, щоб перемагати в любителях, поїхати на Олімпіаду, перейти в професіонали, завоювати титул Британської Співдружності, і не збираюся зупинятися на цьому", - додав він.

За словами спортсмена, люди не бачать, що це вимагало від боксера багато часу і багато зусиль. "Вони не бачать, як я встаю о п'ятій ранку на пробіжку. Не бачать травми і не відчувають біль. Вони бачать тільки одну сторону життя, коли ти відпочиваєш, водиш хорошу машину, живеш у великому будинку і маєш солідний рахунок у банку. В Англії заздрять і тому ставляться до тебе негативно", - наголосив боксер, який відібрав титул у львів'янина Котельника в липні цього року.