Українська правда

Кличків чекає ще один суд проти Клауса-Петера Коля

Сергей Шемшученко — 9 вересня 2009, 17:00

Братів Кличків чекає ще один суд проти їх екс-промоутера Клауса-Петера Коля з німецької компанії Universum Box-Promotions.

Про це заявив чемпіон світу за версіями WBO й IBF та співвласник промоутерської кампанії К2 Володимир Кличко.

"Три судових розгляди завершилися нашими переконливими перемогами. Але Коль після трьох програшів подав ще одну апеляцію. Яку, безумовно, програє. Це буде остання судова інстанція, рішення якої є остаточними і оскарженню не підлягають", - сказав спортсмен.

На думку Кличка-молодшого, рейтинги трансляцій боїв за участю боксерів "Універсуму" на німецькому телеканалі ZDF і боїв Кличків на каналі RTL - дві великі різниці.

"RTL повністю задоволена співпрацею з нашими компаніями "Кличко Менеджмент Груп" і К2. А ми задоволені тим, що RTL неухильно дотримує всі свої зобов'язання перед нами", - наголосив він.

Володимир Кличко також прокоментував відмову американського платного каналу НВО транслювати поєдинки братів.

"Тут все пояснюється досить прозаїчно. Світова фінансова криза торкнулася не тільки Україні. Він серйозно підірвав і американську економіку. Зачепив і НВО. У цьому і причина. Але тут є і плюс: тепер наші з братом бої може побачити ширша аудиторія на безкоштовному каналі ESPN", - наводить слова Кличка sportsdaily.ru.