Українська правда

У чвертьфіналах чемпіонату світу битимуться п'ятеро українців

Сергей Шемшученко — 9 вересня 2009, 14:48

Дев'ятий день чемпіонату світу стане досить напруженим. Адже п'ятеро українців вийдуть на ринг аби завоювати собі путівки до півфінальної стадії змагань.

У середу, 9 вересня, ми зможемо побачити виступ одразу п'яти українців. Бої відбудуться переважно у вечірній сесії змагань, яка розпочнеться о 21.30 (за київським часом).

Першим на ринг вийде наш суперважковаговик Роман Капітоненко. Його суперником буде кубинець Савон Котілла Ерісланді. Отож Роман стане першим з українців, хто спробує зупинити переможну ходу кубинських боксерів. Бій відбудеться під закінчення денної сесії, а саме у 11 парі. Нагадаємо, що денна сесія розпочнеться о 16.30 (за київським часом).

А вже на початку вечірньої сесії, на ринг "А" вийде Василь Ломаченко. Його суперником буде сербський боксер Бранімір Станковіч.

Наступним українським боксером, хто вийде на ринг стане Олександр Ключко, який боксуватиме проти Мунха Уранчімега з Монголії.

Одразу ж за Олександром на ринг вийде Сергій Деревянченко (вагова категорія 75 кг.). Суперником Сергія буде Віжендер (Індія).

Останнім, хто вийде на ринг на чвертьфінальній стадії змагань стане важковаговик Олександр Усик. За путівку до півфіналу Олександр посперечається з латвійським боксером Вітуліюсом Собаціусом, повідомляє ФБУ.