Українська правда

Віталій Кличко і Девід Хей домовилися про бій у вересні - Шафер

Сергей Шемшученко — 13 липня 2009, 12:11

Виконавчий директор промоутерської компанії Golden Boy Promotions Річард Шафер повідомив The Ring online про те, що чемпіон WBC у надважкій вазі українець Віталій Кличко і британець Девід Хей домовилися про проведення двобою 12 вересня в Німеччині.

За словами співпромоутера Хея Шафера, сторони ще не обмінялися підписаними контрактами, однак угода вже досягнута, і цей двобій буде показаний американським телеканалом НВО і британським Sky Sports.

Шафер відзначив, що вони вважали молодшого з братів Кличків - Володимира, що володіє титулами IBF і WBO у надважкій вазі, - більш зручним суперником для Хея, однак сам британець завжди більше хотів зустрічі саме зі старшим із братів.

"Я завжди кажу, що домовленість - це підписаний контракт, однак зараз ми просто чекаємо підготовки усіх документів. Вони дійшли згоди, - сказав Шафер. - З погляду стилю ми завжди думали, що Володимир був би кращим варіантом для Хея, однак Девід більше прагнув до двобою з Віталієм. Він досяг свого".

Нагадаємо, що Девід Хей повинен був зустрітися з Володимиром Кличко 20 червня цього року, однак травма змусила його відмовитися від цього бою, повідрмляє allboxing.ru.