Українська правда

Сосновський: Результатами підготовки збірної задоволений

Сергей Шемшученко — 30 квітня 2009, 13:54

Збірну України з любителького боксу, яка візьме участь у чемпіонаті світу у Мілані, сформують за результатами чемпіонату України у Кривому Розі та тренувальних зборів. Про це на засіданні ради Федерації боксу України заявив головний тренер національної команди Дмитро Сосновський.

"Підготовка збірної команди України проходить на належному рівні. На даний момент йде етап формування команди. За результатами чемпіонату України, який проходив у Кривому Розі та за результатами тренувальних зборів, які наша команда нещодавно закінчила, буде проходити процес укомплектування збірної", - .

Також тренер повідомив, що одна частина команди проходила тренувальні збори в Алушті, а інша відправилася до Туреччини, де тренувалася разом зі збірною командою Туреччини.

"Також наші хлопці взяли участь в одному з найпрестижніших Міжнародних турнірів - Ахмет Комерт, який називають міні - чемпіонатом світу. Цього року в цих змаганнях приймало участь 25 країн. Можу сказати - що результатами я задоволений", - додав Сосновський.

За його словами, команда формується і до чемпіонату світу підійде в оптимальному складі та в оптимальних кондиціях.