Українська правда

Я завжди впевнений у своїй перемозі, - Плотніков

Сергей Шемшученко — 24 жовтня 2008, 16:42

"Я завжди впевнений у своїй перемозі. Якщо не розраховувати на перемогу, не потрібно взагалі виходжити на ринг. Щоправда, я не розраховував перемогти у першому раунді, але так склався бій", - заявив після бою проти Дервіна Медіни львівський боксер Віктор Плотніков.

Також Плотніков відзначив, що його вразило у Медіні - кілька потужних ударів, які завдав венесуелець. Він був повільний і не зміг скласти конкуренцію Плотнікову. Медіна думав, що у першому раунді буде розвідка, але львівський боксер пристрілявся і справу у довгий ящик не відкладав.

"Я завдав кілька влучних ударів, вийшов на свою дистанцію, відчув удар і він вже "поплив". А добити його - була справа техніки. Коли він "плив", арбітрам необхідно було швидше зупиняти поєдинок. Зі своєї точки зору арбітр вчинив правильно, а з позиції боксера міг би завершити поєдинок швидше", - сказав Плотніков.

Востаннє львів'янин перемагав нокаутом приблизно 2 роки тому. 19 жовтня 2006 року він у 6 раунді переміг латвійця Юріюса Барейка.

"Через кілька днів у мене день народження, тому я собі зробив хороший подарунок до нього", - відзначив львівський боксер.

У свою чергу, венесуелець сказав, що був готовий продовжувати поєдинок і винен арбітр, який зупинив бій. Після нокдауну він був готовий піднятися і боксувати далі.

"У поєдинку, який я бачив, Віктор довго пристрілювався до суперників, а зі мною боксував по-іншому", - сказав Медіна.

zik.com.ua