Українська правда

Максим Бурсак: Нічого особливого у Павліку та Абрахамі я не бачу

Сергей Шемшученко — 28 вересня 2008, 10:26

Український боксер Максим Бурсак (16-0-0, 6 нокаутів, вагова категорія до 72,574 кг), який вчора вночі відстояв титул чемпіона світу IBF серед молоді у бою проти аргентинця Естебана Понсе, хоче за два роки стати чемпіоном світу:

"Тактика на бій була побудована і ми її повністю виконали. Так і розраховували продихатися і до кінцівки завершити поєдинок. Так воно і вийшло. Я боксував у своїй звичній манері, звичайно у глибині душі хотів завершити бій достроково і чистим нокаутом. Хотілося покласти суперника на підлогу рингу, але втрутився рефері - це його робота стежити за здоров'ям спортсменів. Я думаю ще один удар-два і він би ліг на ринг.

Хочу битися за титул Інтерконтинентального чемпіону, щоб потрапити у десятки світових рейтингів і хочу стати чемпіоном по одній з основних версій. Чемпіон світу серед молоді - ця сходинка подолана, тепер треба йти далі.

Я думаю ще три-чотири бої з гарними суперниками пройти дистанцію в десять дванадцять раундів - це ще роки півтора-два - і я буду готовий битися з Артуром Абрахманом (представник Вірменії, чемпіон світу IBF у середній вазі - ред.) або Келлі Павліком (представник США, чемпіон світу WBO у середній вазі - ред.). Вони обидва жорсткі бійці із нокаутуючими ударами, але нічого особливого у них я не бачу".