Українська правда

Українські чемпіони коментують сьогоднішній бій Володимира Кличка та Тоні Томпсона

Сергей Шемшученко — 12 липня 2008, 12:14

Пропонуємо Вашій увазі прогнози і коментарі провідних боксерів K2 East Promotions про сьогоднішній поєдинок Володимира Кличка і Тоні Томпсона, який, нагадаємо, відбудеться у німецькому Гамбурзі. Інтерконтинентальний чемпіон за версією IBF у першій напівсередній вазі Сергій Федченко:

"Думаю, Кличко виграє достроково. Швидше за все, він застосує свою звичайну тактику: у перших раундах крушитиме захист суперника сильними джебами лівої руки, тримаючи його на відстані. А у подальших раундах, коли противник почне втомлюватися, пустить в хід праву. Щоб виграти, Томпсону потрібно більше працювати спиною і намагатися проходити повз ліву руку Володі на ударну дистанцію. Якщо він зуміє це зробити, у нього з'явиться можливість провести ефективні удари по корпусу і голові".

"Тимчасовий" чемпіон світу за версією WBA у напівсередній вазі Юрій Нужненко:

"На мою думку, у Володимира є все щоб перемогти Томпсона. Все залежить винятково від Кличка, ситуація в його руках, головне, не припуститися прикрої помилки. І тоді перемога Володі нокаутом, хоч би технічним, - сто відсотків має бути. Як кажуть, однією лівою рукою. Чесно кажучи, я не бачу у Томпсона жодних козирів перед Кличком. Вболіватимемо за українського козака (сміється)".

Інтерконтинентальний чемпіон у напівважкій вазі за версією WBA В'ячеслав Узєлков:

"Бокс - дуже непередбачуваний вид спорту, і я давним-давно зарікся давати прогнози на які б то не було поєдинки, навіть свої власні (посміхається). І бій Кличка - Томпсон у цьому плані також не виняток".

Інтерконтинентальний чемпіон в першій важкій вазі за версією IBO Віталій Русаль:

"Я, на жаль, ніколи не бачив Томпсона в ринзі, тому дати обґрунтований прогноз не можу. Чув про Томпсона як про високого, незручного боксера, шульгу, який веде бої у високому темпі. У будь-якому випадку, вболіватиму за Володю, а ринг, як кажуть, покаже, що до чого".

Чемпіон слов'янських країн за версією WBC у напівсередній вазі Валерій Бражник:

"Думаю, ключем до перемоги в цьому поєдинку для Кличка стане його звичайна тактика: Володя "розіб'є" суперника джебом з дистанції до "вірного", після чого підключить праву і нокаутує десь в сьомому-восьмому раунді. Напевно, на початку бою Тоні зможе чинити гідний опір, і всі його шанси - на спурт у перших раундах. Чим довше триватиме бій, тим швидше танутимуть шанси Томпсона на перемогу, які і так, як на мене, невеликі".