Головне

Світоліна просльозилась після перемоги Монфіса над росіянином: зворушливе відео

Чоловік Еліни здобув 12 титул у кар'єрі!
23.10.2023 10:23 Андрій Дунець 2536 0
Світоліна просльозилась після перемоги Монфіса над росіянином: зворушливе відео

Еліна Світоліна стала свідком емоційного моменту після перемоги свого чоловіка Ґаеля Монфіса над росіянином Павєлом Котовим у фіналі турніру ATP 250 у Стокгольмі.

Француз здобув вольову перемогу з рахунком 4:6, 7:6(6), 6:3 в матчі, що тривав 2 години 38 хвилин.

А після гри взяв традиційне слово переможця змагань, звернувшись до близьких:

"Особливий тиждень для мене з трьома жінками. Моя мама, дякую. Як завжди, приємно виграти титул перед нею. Моя дружина Еліна. Дякую тобі. Й остання, яка дивиться перед телевізором, - моя донька Скай. Це вперше я виграв титул як батько. Це дуже особливо для нас".

Відео реакції Еліни

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ATP Tour (@atptour)

Для 37-річного Монфіса це 12-й титул на рівні ATP у кар'єрі та другий - у столиці Швеції. Він став найбільш віковим чемпіоном турніру в Стокгольмі в історії та найбільш віковим в АТР-турі з 2019 року (тоді на рік старший Роджер Федерер виграв титул у Базелі).

Завдяки цій звитязі колишня 6-та ракетка світу повернеться в першу сотню світового рейтингу (90), піднявшись відразу на 50 позицій.

Нагадаємо, Світоліна повсякчас підтримує Ґаеля на трибунах. Приміром, під час серпневого турніру у Вашингтоні, коли Монфіс у яскравому матчі здолав колишнього росіянина Бублка.

✅ Підписуйтесь на наш телеграм-канал, щоб завжди бути в курсі головних подій зі світу спорту!

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()