Українська правда

Букмекери вважають ФК Шахтар фаворитом української футбольної Прем’єр-Ліги

— 15 лютого 2023, 18:48
Букмекери вважають ФК Шахтар фаворитом української футбольної Прем’єр-Ліги

Перша частина матчів Української футбольної Прем’єр-Ліги сезону 2022/23 відбулась, і букмекерські контори вже потрохи визначаються з головним претендентом на чемпіонство. Хоча після першої частини сезону лідером турнірної таблиці виступає футбольний клуб Дніпро-1, букмекери вважають фаворитом донецький Шахтар.

Коефіцієнти ставок на нового чемпіона

Змагання в Українській Прем’єр-Лізі поновляться наприкінці лютого, спочатку будуть зіграні раніше перенесені матчі. Також варто зазначити, що деякі клуби перед цим проведуть кілька офіційних матчів у 2023-му у єврокубках, зокрема, мова про Шахтар та Дніпро-1. Слідкувати за усіма матчами команд української Прем'єр-ліги допоможуть рейтинги кращих БК від Gazeta казино.

Букмекерські ставки на спортивні події доволі популярні серед українців. Якщо порівняти ігрові автомати зі ставками в БК, то ключова відмінність в таких різновидах азартних ігор полягає в тому, що останні потребують знань та навичок аналізу. Прихильники українського футболу та букмекерських парі вже зараз можуть зробити ставку на свого фаворита. Коефіцієнти, які пропонують букмекери, на разі наступні:

  • тріумф ФК Шахтар - коефіцієнт 1,85;

  • чемпіонство Дніпра-1 оцінюють котируванням 2,10;

  • успіх київського Динамо - 3,60.

На четвертому місці в рейтингу букмекерів знаходиться луганська Зоря, однак вже з доволі суттєвим відривом. Коефіцієнт на її тріумф становить 15,00. Далі йдуть Олександрія (51,00), Ворскла (101,00), Колос та Металіст (по 501,00). У решти восьми команд коефіцієнт 1001,00.

Цікаво, що на разі у проміжного лідера Дніпро-1 є невеликий відрив від найближчого переслідувача. В першій частині сезону команді вдалось здобути 35 очок, тоді як футбольні клуби Шахтар та Динамо закінчили свої матчі з результатом в 30 очок. При цьому "гірники" провели на гру менше, а кияни – на гру більше.

Цікаво, що не так давно Дніпро-1 відхилив пропозицію одного з іспанських клубів щодо покупки форварда Артема Довбика. За українського нападника пропонували 20 мільйонів євро, однак представники його клубу відмовили, оскільки вважають, що не зможуть виграти чемпіонат без Артема. На разі він є найкращим бомбардиром сезону з 22 проведеними матчами, в яких забив 16 голів та зробив 4 гольові передачі.