Головне

Поворознюк порадив Ахметову послати Гордона в одне цікаве місце - ВІДЕО

Черговий епізод медійного протистояння функціонера та журналіста.
31.01.2023 15:39 Андрій Дунець 3036 0
Поворознюк порадив Ахметову послати Гордона в одне цікаве місце - ВІДЕО

Президент Інгульця Олександр Поворознюк відповів на чергову інформаційну атаку Дмитра Гордона, згадавши у своїй промові власника Шахтаря Ріната Ахметова.

Вогняний спіч Поврознюк видав у новому відео свого Ютуб-каналу.

"За стосунками між мною та Гордоном в Україні спостерігають як за футбольним матчем. Він - відомий журналіст та антиукраїнський діяч, а я - простий пацан з села. Всі думають - хто ж кого.

Всі вирішили, що Гордон зараз пробиває пенальті. Але хочу дати йому одну пораду - ніколи не грай у гру, яку ти не знаєш. Дімончик, ти повинен зрозуміти одне: в мене є футбольний клуб, а в тебе - просто газета, якою ти скоро підітреш зад. Пенальті - це ще не гол.

Минулий тиждень був дуже багатий на брехню, яка звучала з твоїх уст. На всіх російських телеканалах показали Поворознюка як наступника Махна, націоналіста. На російських каналах ти - громадський діяч, а на українських - антигромадський. Думаєте, це збіг, що мене там подають в такій іпостасі? Що я люто підтримую режим Зеленьского. Я думаю, що ні...

...Хочу звернутися до Ахметова. Рінат Леонідович, задумайтеся над тим, що у вас під дверима лежить купа гівна, яка називається Гордон. Рано чи пізно він здасть вас, як здав всіх інших. Моя вам порада - пошліть його н###й, тому що такі дівчатка до хорошого не приведуть.

За день до виходу інтерв’ю мені прийшло повідомлення від Гордона: "Сашко, збирайся та п####й з України, інакше тебе посадять. Ти не уявляєш, кому ти перейшов дорогу. Але я можу поговорити з людьми, щоб тобі навіть грошей дали на дорогу та на перший час. Не будь дурнем, шанс один - с#######я та не заважати. Час на роздуми – 30 хвилин. Поки що закритим посиланням відправляю".

Перед повідомленням мені прийшло відео. Було розраховано, щоб я подивився відео та прочитав повідомлення, а після цього все видалилося. Але я спочатку зробив скріншоти, а потім не додивився відео. Отак ми вас вичислили. Знову мені дуже приємно, що мене, сільського пацана, знову недооцінили. Так що, гандончик, і пенальті не забив ти, і карти твої краплені биті", - розповів Поворознюк.

Скріншот нібито повідомлення від Гордона

Відео

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()