Головне

Маліновський був на крок попереду: фани Марселя в захваті від дебюту українця за клуб

Руслан може записати собі до активу перший матч у Франції.
12.01.2023 07:30 Андрій Дунець 16021 0
Маліновський був на крок попереду: фани Марселя в захваті від дебюту українця за клуб

Руслан Маліновський зіграв за Марсель уже на третій день після свого офіційного представлення. Українець вийшов на заміну в середині другого тайму матчу 18-го туру Ліги 1 проти Труа.

Марсель переміг з рахунком 2:0, а вболівальники провансальців у соцмережах схвально оцінили перші майже півгодини новачка у їхній футболці.

Огляд Твіттера

Відразу по своїй появі на полі Маліновський отримав жовту картку за фол у центрі поля. Фанів повеселив цей факт. "Що арбітр випив?" - іронічно запитує один із дописувачів.

"Арбітри вже зрозуміли, що Маліновський із Марселя", - не менш іронічно зазначає інший коментатор, натякаючи, що судді завжди свистять проти його улюбленого клубу.

"Маліновський знає що робити з м'ячем ще до того, як його отримати", - захоплюються українцем.

А ось іще один коментар-захоплення Русланом.

Також відзначають те, як швидко Маліновський зміг вийти на поле, як стрімко ухвалює рішення у грі та як добре контролює м'яч.

Хтось навіть шкодує, що Маліновський вже не такий молодий.

А хтось резюмує, ставлячи високу оцінку Русланові за дебют - 8 із 10-ти!

Окремо варто відзначити чималу кількість коментарів, які Google-переклад подає як "Маліновський смердить футболом". Класичні труднощі перекладу. Насправді це можна інтерпретувати як "Маліновський випромінює футбол".

А цей уболівальник хвалить пас Маліновського, але аргументовано додає, що Руслан та Алексіс Санчес - не найкраща зв'язка.

І завершимо відео, на якому Маліновський після матчу проти Труа віддає свою футболку вболівальникам на трибунах. "Люблю тебе, Маліновський", - коментує цей вчинок один із дописувачів.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()