Головне

Для мене Манчестер назавжди залишиться синім: Влада Зінченко зворушливо попрощалася з Сіті

23.07.2022 09:06 Андрій Твердохліб 2066 0
Для мене Манчестер назавжди залишиться синім: Влада Зінченко зворушливо попрощалася з Сіті

Напередодні Олександр Зінченко підписав 4-річний контракт з лондонським Арсеналом, ти самим перевернувши свою 6-річну манчестерську сторінку.

Дружина півзахисника, журналістка Влада Зінченко (Седан) зворушливо попрощалася з Манчестером.

"Перший раз я одягла футболку Сіті у 2019 році. Тоді мій майбутній чоловік уже був частиною манчестерської родини. Але мені довелося доводити своє місце на трибунах. У Манчестері ми навчилися піднімати трофеї, посміхатися у дощову погоду, приймати удари і бути дорослими. У футболках Сіті ми створили свою сім'ю і тут зробила перші кроки наша донька. Ми зустріли хороших друзів, надійних партнерів і людей, на яких рівняємось. Ми перегортаємо цю сторінку нашого футбольного життя, але не прощаємося.

Як журналіст я ще з більшим інтересом спостерігатиму за тим феноменом, яким є Манчестер Сіті. Тепер я зможу поглянути на це трохи по-іншому. Дякую за все, Манчестер Сіті. Для мене Манчестер назавжди залишиться синім", - написала дівчина.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Vlada Zinchenko (@v.lada_sedan)

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()