Головне

Україна проти Росії: Де і коли можуть зустрітися команди на Євро-2020

10.06.2021 08:30 Стас Лысак 5362 1
Україна проти Росії: Де і коли можуть зустрітися команди на Євро-2020

Джерело - Чемпіон.

Євро-2020 є дуже важливим для нашої країни, адже в останні роки збірна України дає приводи для гордості і демонструє пристойний рівень футболу.

Проте окрім спортивної складової чемпіонат Європи має і політичний характер. Нова форма нашої збірної це вчергове доводить.

  АктуальноПалає! На Росії викликала справжню істерію нова форма збірної України

Тому час дізнатися коли Україна зможе зіграти проти Росії, а також у якому випадку нашій команді доведеться грати в Санкт-Петербурзі.

Чвертьфінали:

Україна стане другою, Росія здобуде перемогу в групі В і обидві команди переможуть у 1/8 фіналу. У такому випадку матч відбудеться 2 липня в Мюнхені.

Україна - перша в групі С, Росія - друга в групі В і обидві сторони переможуть в 1/8 фіналу. Тоді зустрічаємося в Баку 3 липня.

Півфінали:

Тут все трошки важче, адже для того, щоб Україна зіграла з Росією в півфіналу потрібно, щоб одна з команд вийшла з третього місця, а у такому випадку має бути спеціальне розподілення команд по третіх місцях, щоб вибудувалася правильна сітка.

Якщо Україна виходить з першого місця, а Росія з третього - матч відбудеться 7 липня з четвіркою найкращих третіх місць: ABCD, ABCE, ABCF, ABEF, BCDE.

Росія виходить з першого місця, а Україна з третього - можлива зустріч 6 липня. Тоді четвірка має виглядати так: ABCD, ABCE, ABCF, BCDE, CDEF.

Якщо Україна виходить з другого місця, а Росія - з третього, поєдинок буде 6 липня. В цьому випадку нам підходить така четвірка: ABDE, ABDF, BCDF, BCEF, BDEF.

Якщо Росія виходить з другого місця, а Україна з третього, півфінал відбудеться 7 липня. Варіанти, при яких є вірогідність матчу: ACDE, ACDF, ACEF, BCDF, BCEF.

Фінал:

Для того, щоб провести найбільш принципіальний фінал в історії чемпіонату Європи є лише дві умови: і Росія, і Україна вийдуть у плей-оф з третього місця; При варіантах з попереднього пункту не співпаде ніяка четвірка найкращих третіх команд.

Матч збірної України в Росії:

Наша команда може поїхати грати свій матч до Росії лише за умови, що посяде третє місце в групі. І тут також потрібно, щоб збіглися усі умови по четвіркам найкращих третіх місць - до Санкт-Петербурга українці приїдуть, якщо найкращими третіми стануть представники груп ABCD, ABCE, ABCF, BCDE або CDEF.

Загалом шанс зустрічі збірної України з Росією вкрай малий, проте для нашого уболівальника цей матч міг би стати однією з найкращих подій не лише цього турніру, а й року загалом.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()