Головне

Легенда Дніпра тренує гравців УПЛ під час карантину

14.04.2020 14:10 Valeriy Ruchka 2354 0
Легенда Дніпра тренує гравців УПЛ під час карантину

Ексгравець Дніпра, Динамо і національної збірної України 2008-2017 років Віталій Мандзюк спробував себе тренером-фізіотерапевтом.

"Я вирішив поділитися своїми знаннями з людьми. Плюс до того я грав під № 5, виникла ідея 5 вправ кожного дня, такого собі Мандзя-челенджу.

У челенджі я кручу-верчу дуже різноманітно, щоб задіяти кожну групу м’язів. А якщо на полі – функціональна робота, робота з м’ячом. Переніс увесь свій досвід. Взяв із кожного свого досвіду трохи, із Дніпра, від іспанців, де я тільки вчився. А ще – своя фантазія.

У нас мало спеціалістів, які б розбиралися і в навантаженнях, і в медицині одночасно. Це все потрібно вивчати, випробовувати на собі й розвиватися"

Актуально: Комплекс вправ від Віталія Мандзюка #Мандзя5челледж.

"Я все це роблю, щоб про мене дізналися. А далі… Зрозуміло, кожна людина має заробляти. Зараз я скерований на те, щоб добре виконувати свою роботу. А все матеріальне прийде з часом. Так же було і в футболі – спершу ім’я зробив собі, а тоді вже прийшли фінанси. Зараз я хочу якісно виконувати свою роботу, щоб після тренування хлопці присилали мені класні повідомлення, які окриляють. І я розумію, що перебуваю на правильному шляху."

Займається Віталій з футболістами Денисом Поповим, Денисом Костишиним, Олександром Андрієвським, Миколою Шапаренком та Микитою Бурдою.

Крім того відомий журналіст Раман Бебех є учасником Мандзя5челледжу. А нещодавно на тренування завітав і колишній гравець Динамо Андрій Несмачний.

 

 

 

 

 

 

 

 

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()