Головне

Англійська Прем'єр-ліга - дивитися онлайн

28.08.2019 18:36 Андрій Твердохліб 12285 2
Англійська Прем'єр-ліга - дивитися онлайн

Джерело - Чемпіон.

Уже сьогодні, 9 серпня, матчем  Ліверпуль - Норвич, стартує черговий сезон Англійської Прем'єр-ліги.

Як завжди за почений трофею поборються 20 клубів. Головним фаворитом чемпіонату букмекери вважають Манчестер Сіті. Коефіцієнт на чемпіонство містян 1,57. Головним конкурентом підопічних Гвардіоли спеціалісти вважають Ліверпуль Юргена Клоппа - 3,5. Третім фаворитом першості є Тоттенгем, щоправда шанси шпор не трофей не такі великі як у конкурентів. Коефіцієнт на Тоттенгем - 17.

Головними ж аутсайдерами ліги вважаються Шефілд Юнайтед, Норвич, Брайтон і Бернлі.

  Футбол 1 онлайн - дивитися пряму трансляцію

У минулому чемпіонаті запекла боротьба до останнього туру точилася між Манчестер Сіті та Ліверпулем. Підопічні Гвардіоли усього на одно очко випередили хлопців Клоппа. Також слід нагадати, що Ліверпуль у сезоні 2018/19 зазнав лише однієї поразки саме від Сіті.

Українських уболівальників, у першу чергу, цікавитимуть виступи гравців збірної України Андрія Ярмоленка (Вест Гем) та Олександра Зінченка (Манчестер Сіті).

  Світоліна - Вільямс: онлайн-трансляція матчу US Open-2019

Дивитися АПЛ можна на телеканалі Setanta Sports Ukraine в платоформі Megogo.

  Футбол 2 онлайн - дивитися пряму трансляцію

Офіційним транслятором Англійської Прем'єр-ліги (АПЛ) в Україні з 1 серпня 2019 року стала телекомпанія Setanta Sports, яка покаже матчі чемпіонату Англії у повному обсязі. Проте слід взяти до уваги, що українські фанати не зможуть побачити всі матчі АПЛ. Частково матчі ліги покаже телеканал Setanta Sports Plus, який поки що недоступний для українського вболівальника.

Раніше Чемпіон писав де дивитися Setanta Sports в Україні та як налаштувати телеканал.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()