Головне

Олександр Усик - найкращий спортсмен України 2018 року

31.12.2018 16:16 Phillip Hess 3005 0
Олександр Усик - найкращий спортсмен України 2018 року

Джерело - Чемпіон.

2018-й підходить до свого завершення. Чемпіон продовжує підбивати підсумки року. Настав час визначити найкращих спортсменів України. Розпочнемо з сильної половини людства. Журналісти Чемпіона методом голосування обрали п'ятірку найдостойніших спортсменів, які гідно представляли Україну в світовій спільноті.

5. Олександр Гвоздик

Промоутер назвав дату наступного бою Гвоздика

Навесні Олександр Гвоздик здобув перемогу над французом Мехді Амаром і завоював титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC.

  Актуально: Футбол 2 онлайн - дивитися пряму трансляцію

Після цього українець почав готуватися до бою з Адонісом Стівенсоним за цей титул. У 11-у раунді поєдинку Гвоздик пішов у атаку і нокаутував легендарного бійця. Олександр нарешті здобув титул чемпіона світу 

На жаль, канадець після цього бою потрапив до лікарні і навіть був введений у штучну кому, однак це не відміняє успіху Гвоздика у 2018-у.

4. Михайло Романчук

Похожее изображение

Український плавець Михайло Романчук провів неймовірний рік. Спочатку Романчук став чемпіоном Європи на дистанції 400 метрів вільним стилем, а також в запливі на 800 метрів.

Після цього було чимало медалей на етапах Кубку світу. Апогеєм успіху став тріумфальний чемпіонат світу з рекордом на дистанції 1500 метрів.

3. Василь Ломаченко

Промоутер назвав потенційних суперників Ломаченка

У травні Василь Ломаченко переміг чемпіона світу за версією WBA Super венесуельця Хорхе Лінареса, вперше в своїй професійній кар'єрі опинившись в нокдауні. Українець встановив новий світовий рекорд, ставши чемпіоном світу в трьох вагових категоріях лише за 12 поєдинків, проведених за п'ять років.

  Не пропустіть: Футбол 1 онлайн - дивитися пряму трансляцію

Далі на Ломаченка чекала травма та пів року відновлення. У грудні Ломаченко об'єднав пояси WBA і WBO після перемоги над Хосе Педрасою. 

Ломаченко став найкращим боксером року за версією Boxingtalk. Не можна забувати і про Анатолія Ломаченка, який став запорукою багатьох перемог Василя. Ломаченка-старшого цього року визнали найкращим тренером світу.

2. Олександр Абраменко

Картинки по запросу абраменко

Олександр Абраменко став справжньою гордістю українського спорту. Абраменко здобув єдину для нашої країни медаль на Олімпійських іграх в Пхьончхані. Стрибок українського акробата увійшов у топ-100 найкращих моментів 2018 року. 

1. Олександр Усик

Росія пропонуваÐ

Олександр Усик провів неймовірно важкий і продуктивний рік. У січні у суперважкому поєдинку Олександр переміг Майріса Брієдіса за очками.

Далі була напружена підготовка та бій з Муратом Гассієвим. Усик виграв Кубок Мохаммеда Алі та став абсолютним чемпіоном світу.

Останнім випробуванням став захист своїх титулів у бою проти Тоні Белью. Усик жорстко нокаутував Белью і став найкращим боксером світу і найуспішнішим українським спортсменом 2018-го.

Нагадаємо, Чемпіон визначив символічну збірну 2018 року

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()