Головне

На радіо Промінь стартував подкаст «Український біатлон: історії успіху»

06.02.2023 18:17 946 0
На радіо Промінь стартував подкаст «Український біатлон: історії успіху»

Джерело - Радіо Промінь.

6 лютого на радіо Промінь вийшов перший випуск подкасту "Український біатлон: історії успіху" на платформах для подкастингу Spotify, Apple Podcasts, Soundcloud, Google Podcasts, Megogo Audio, Anchor.

Ведучими проєкту Галина Вініченко та Костянтин Дульцев, згадуватимуть про славетні сторінки українського біатлону та найцікавіші історії зі світу українського біатлону — від перших Олімпійських ігор до сьогодні. Великі перемоги, сенсаційні події, дружба та конфлікти, а також ситуації, які інколи лишалися за кадром спортивних трансляцій.

Як повідомили на Суспільному, своїми спогадами ділитимуться гості, творці та очевидці сторінок українського біатлону. Зокрема, у першому випуску програми говорили про першу олімпійську медаль незалежної України, яку виборола Валентина Цербе-Несіна на Іграх 1994 року у Ліллегаммері.

"Українські біатлоністи давно заслужили, щоб про них окремо поговорити.  За всю історію незалежності вони неодноразово тішили нас перемогами. Біатлон згуртував навколо себе справжню армію прихильників і має дуже широку аудиторію", - зазначила співведуча проєкту Галина Вініченко.

Слухати подкаст можна на зручній для вас платформі ТУТ.

Також в етері радіо Промінь можна слідкувати за чемпіонатом світу з біатлону, який візьме старт 8 лютого в німецькому Обергофі.

Коментарі ()