Українська правда

Головний тренер збірної України: Ніяких конфліктів з Вітою Семеренко немає

Віктор Слюсаренко — 27 грудня 2022, 20:39
Головний тренер збірної України: Ніяких конфліктів з Вітою Семеренко немає

Головний тренер жіночої збірної України Олександр Кравченко домовлялися з Оленою Білосюк, що на чемпіонаті України вона бігтиме не всі гонки.

Про це заявив сам фахівець.

"Ми з Оленою Білосюк домовлялися, що на чемпіонаті вона бігтиме не всі гонки. І я давав їй на вибір естафету чи переслідування. Від естафети вона відмовилася. Чому не бігла переслідування Віта Семеренко, я не знаю, це питання до неї чи її тренера Григорія Шамрая. Про її перспективи у команді – не знаю. Увесь сезон без підготовки… Скажу відверто, що тут лише її бажання. Якби вона хотіла бігти переслідування чи була зацікавлена в команді, то треба було бігти, відбиратися на кубки IBU, і через них пробиватися до команди "А".

Я з Вітою не розмовляв. Ніяких конфліктів із нею немає, просто не спілкувалися. Якщо є конкуренція в команді, коли є п’ять місць на старт, а дівчат сім чи вісім… Та ж Ірина Петренко з досвідом, Валентина Семеренко. Якщо є мотивація і добрий результат, то вони із задоволенням бігали б на Кубках світу. Але якщо нема того результату, який вони очікували, або може здоров’я, то на Кубку IBU теж можна і гроші позаробляти", - сказав Кравченко.

Відомий склад української команди на першому етапі Кубку світу у 2023 році.

Олена Білосюк Віта Семеренко