Українська правда

Дериземля пояснив, чому українці провалили естафетну гонку

Max Borodiychuk — 15 січня 2019, 13:56
Дериземля пояснив, чому українці провалили естафетну гонку

Один з найкращих біатлоністів в історії України Андрій Дериземля пояснив провальний виступ української збірної в Оберхофі.

Його цитує tribuna.com

"Результат в естафетній гонці залежить від усіх спортсменів. В когось є свої особисті проблеми зі здоров'ям, чи з формою. Жінки більше поступилися в швидкості. Зі стрільбою більш-менш впоралися, крім Насті Меркушиної. Щодо чоловіків не хочеться говорити детально. Важко побачити повну картину.

Актуально: Біатлон онлайн - пряма трансляція Кубку Світу

Біатлон такий вид спорту, що коли в спортсмена зранку погане самопочуття ; вже буде поганий результат. Цей виступ потрібно забути всім. Спортсменам, тренерам, вболівальникам. Вкрай невдалий результат. Артем Прима не впорався з вітром, і далі було не дуже. Навіть не пам’ятаю, коли команда востаннє була круговою. 5 років тому? Всі професіонали, виправдовувати нікого не хотілось би.

Актуально: Біатлон онлайн. Сезон 2018/19: день за днем.

Коли я бігав, то дотримувався такого принципу. Якщо є невдачі, то потрібно за них відповідати. В першу чергу перед самим собою. Потрібно розібратися і спортсменам, і тренерам, щоб рухатись далі", - розповідає Андрій Дериземля.

Нагадаємо, чоловічий спринт у Рупольдінгу перенесли через надзвичайний стан.

Також, відомий склад української команди на етап в Рупольдінгу.