Головне

Меркушина і Підручний пройшли медогляд у Мюнхені

14.01.2019 22:52 2684 0
Меркушина і Підручний пройшли медогляд у Мюнхені

Джерело - biathlon.com.ua.

Біатлоністи збірної України Анастасія Меркушина та Дмитро Підручний, у яких були проблеми зі здоров'ям під час етапу Кубка світу в Обергофі, пройшли медичне обстеження у лікаря-ортопеда в клініці Мюнхена, організоване Федерацією біатлону України.

Про це повідомляє Biathlon.com.ua.

За підсумками магнітно-резонансної томографії у Меркушіної не було виявлено серйозних проблем з коліном. Проблеми пов'язані зі скупченням рідини в коліні через непрохідності лімфи та утворенням пухлини в районі колінного суглоба. Спортсменка сьогодні й завтра буде звільнена від навантажень, після чого зможе повернутися в команду. Також Анастасії знадобиться ін'єкція, що вимагає спеціального дозволу WADA.

У Підручного, що має травму плеча, теж не виявлено серйозних порушень. Є невеликі м'язові зміни, які призвели до порушення функцій однієї з м'язів під впливом навантажень. Сьогодні та завтра з Підручний працюватимуть лікар і фізіотерапевт, після чого стане відомо, чи зможе Дмитро вийти на старт наступного етапу Кубка світу.

Наступний етап Кубка світу стартує в Рупольдінгу 16 січні чоловічим спринтом. Жіночий спринт відбудеться наступного дня.

Нагадаємо, чоловіча збірна України опустилася на 10-е місце Кубку націй, а жіноча закріпилася на 7-у.

Коментарі ()