Головне

Скачати додаток Бетсити

Вся інформація про додатки Бетсити для ставок. Основні функціональні можливості програм для ставок зі смартфоні. Наскільки зручно ставити з додатків, загальні висновки про використання програм букмекерської контори Бетсити
05.03.2021 20:38 2478 0
Скачати додаток Бетсити
Додаток Бетсити

 Букмекерська контора Бетсити запропонувала програми для мобільних телефонів Android і IOS. Кожен користувач зможе завантажити додаток Бетситив будь-який момент. Простий у використанні та зручний для ставок інструмент, який до вподоби багатьом бетторам. Дізнаємося як завантажити, та встановити, а також використати програму для ставок.

Як завантажити додаток Бетсити?

Немає ніяких складнощів з тим, щоб скачати файл на телефон чи на ПК. Заходимо на офіційну сторінку букмекера Бетсити ком та знаходимо посилання:

завантажити додаток Бетсити

 

Як бачимо, гравцям доступні 3 програми – для мобільного дві та одне для ПК. Давайте розберемося, як встановити програми на телефони Android та IOS.

Android. Власники таких пристроїв тиснуть на кнопку з зображенням робота, та переходять на сторінку для завантаження додатку Бетсити. Зверніть увагу на інструкцію для встановлення. Потрібно виставити галочку в пункті згоди з роботою з невідомими програмами. Оскільки букмекерська компанія Betcity ставки приймає давно, то всі її продукти безпечні для користувачів. Після вдалого встановлення програму можна запускати.

IOS. Користувачі айфонів також зможуть оцінити якість додатку Бетсити. Перейти по посиланню з сайту букмекера зможуть лише власники "яблучних" телефонів. Завантаження відбувається з магазину Apple Store. Установка також займає декілька секунд.

Функції додатку Бетсити

Клієнти букмекерської контори Бетсити користуються всіма функціями для онлайн ставок в додатку, які пропонує оператор на головному сайті. Гравцям доступні такі опції:

  • Реєстрація;
  • Ставки на всі пропозиції;
  • Ігри онлайн;
  • Фінансові операції;
  • Служба підтримки;
  • Результати;
  • Статистика.

Ось так виглядають головні сторінки додатку Бетсити:

Функції додатку Бетсити

 

В налаштуваннях можна змінити мову, клієнтам запропоновано до 20 варіантів. У мобільному додатку Бетсити можна прочитати правила та дізнатися про способи проведення фінансових операцій.

Реєстрація в додатку Бетсити

Щоб стати клієнтом букмекерської контори Бетсити, потрібно натиснути на кнопку Реєстрації. З’явиться форма, в якій потрібно вказати логін та пароль. Далі гравець обирає валюту, вказує країну проживання, електронну пошту та телефон. Також можна підписатися на новини від букмекера.

Після введення всієї необхідної інформації людина відправляє заявку для отримання власного кабінету. Після цього він отримує на електронну пошту посилання для авторизації. Необхідно перейти по ньому, ввівши логін та пароль. Після цього можна поповнювати рахунок та робити ставки, використовуючи додаток Бетсити.

Ставки в додатку Бетсити

При натисканні на кнопку "Лінія" відобразиться перелік дисциплін, на які приймаються парі. У списку є кіберспорт та події в культурному житті. Якщо відкрити розпис, то можна побачити фільтри подій, за допомогою яких легко знаходити потрібні ставки за типами. Розписи в лайв зроблені за таким же принципом. Тільки кількість ринків тут менше, зате додаються ставки на тайми, чверті, періоди і т.д.

Досить крупний шрифт дозволяє комфортно працювати з лінією бетторам з не дуже хорошим зором. Програми Betcity для Андроїд та IOS пристроїв мають швидкість відгуку трохи вищу ніж в мобільній версії. Беттор без ускладнень зможе укласти одночасно декілька парі. Щоб вибрати кілька видів спорту, потрібно натиснути на них, і натиснути на кнопку "Показати". Аналогічно обираються певні події і позиції в розпису. Навпроти кожного матчу вказано кількість ринків для ставок. Також є інформація про те, які канали транслюють поєдинки:

Фінансові операції

Додатки Бетсити забезпечують гравцеві комфортне поповнення рахунку і виведення грошей, доступ до історії парі. Наразі доступні такі платіжні системи для поповнення рахунку і виведення з нього коштів:

  • Visa;
  • Mastercard;
  • Qiwi;
  • Neteller;
  • Paypall;
  • Webmoney;
  • Payeer;
  • Мобільні платежі.

Для розрахунків доступні всі популярні валюти – гривні, євро, долари. Мінімальна сума для поповнення – 5 грн., для зняття – 10 грн. Майже всі операції відбуваються миттєво, та без комісії. Якщо гравець має промокод Бетсити, він зможе активувати в додатку при отриманні бонусів та участі в акціях.

Бонуси в мобільному Бетсити

Досить часто користувачі мобільного додатку Бетсити шукають бонуси та акції в телефоні. І це правильне рішення, бо наразі клієнтам доступний фрібет Бетсити за мінімальний депозит в 400 грн. Якщо гравець на таку суму поповнює баланс одразу після реєстрації, він отримує вітальний бонус. Щоб отримати подарунок, беттор повинен виконати всі умови оператора. Знову ж таки, всі ставки з додатку Betcity будуть зараховані.

5% за експреси. Приємно отримувати бонуси за ставки, чи не так? Букмекерська компанія Бетсити запропонувала клієнтам, які ставлять експресами, 5% від виграшу. Потрібно, щоб ігровий купон складався не менше, ніж з 4 подій з мінімальним коефіцієнтом 1,5. І так, всі ставки можна робити з мобільного додатку Бетсити.

Кешбек Бетсити за програні парі. Особлива пропозиція для гравців, які активно ставлять, у тому числі з телефону. В залежності від сум, вони отримують від 5% до 10% кешбеку за програші. Не важливо, на які позиції беттор поставив, головне, щоб були дотримані умови. Мінімальна сума ставок, за які гравець отримує повернення коштів – 30 тис. грн.

Плюси мобільних додатків Бетсити

Стабільний доступ до власного кабінету. В першу чергу, всі програми дозволяють отримувати доступ до особистого кабінету і до всіх послуг навіть в ті моменти, коли не відкривається основний сайт. Як відомо, деякі провайдери блокують сторінки навіть офіційних контор. Програму не можна заблокувати. При наявності стабільного інтернету вона безпосередньо буде пов'язана з сервером контори. Таким чином мобільні додатки Бетсити – це доступ до ставок в режимі 24/7 та відмінна альтернатива офіційному ресурсу компанії.

Прямі трансляції. Важливим плюсом мобільного додатку Бетсити є той факт, що авторизовані користувачі можуть прямо зараз подивитися прямі трансляції матчів, перейшовши в розділ зі ставками лайв. Що цікаво, якість відео навіть для матчів регіональних ліг команд дуже гарне. Цим не можуть похвалитися багато букмекерів. У додатку є доступ до прямих трансляцій з футболу, баскетболу, хокею, тенісу, кіберспорту та інших дисциплін.

Прямі трансляції

Служба підтримки. Отримати консультації з будь-яких питань по ставкам з мобільних програм Бетсити можна в чаті Live-help. Консультанти готові відповідати цілодобово. Також можна звернутися по електронній пошті. Що дуже тішить, відповіді можна отримати на протязі години. І найголовніше, часто не потрібно ставити додаткові питання. Досить інформативним розділом є "Допомога". Тут беттор отримає корисну інформацію по ставками і за фінансовими операціями.

Результати. Ще один хороший розділ. В телефоні можна дізнатися не тільки рахунок матчу, а й подивитися всю статистику. Хто робить інтерактивні ставки в Бетсити, той уже давно оцінив користь розділу з результатами. Не потрібно шукати по іншим ресурсам інформацію про удари чи кількість замін, або про пенальті та кутові. Все є тут.

Відгуки гравців

Досить багато позитивних відгуків від клієнтів букмекерської контори Бетсити. Вони кажуть про зручний беттінг з телефону та простоту при виконанні фінансових операцій. Також гравці задоволені тим, як подаються ринки та коефіцієнти в розписах. Відзначають швидкий доступ до всіх позицій, навіть не основних.

Висновки

Ми переконалися в тому, що мобільний додаток Бетсити – дійсно корисний. В першу чергу, він відкриває доступ до ставок в форматі 27/7. Гравці завжди зможуть поставити на будь-яку позицію, поповнити рахунок, подивитися прямі трансляції, зіграти в ігри, поставити в тоталізаторі та зняти кошти. Всі коефіцієнти в додатку такі самі, як і на офіційному сайті букмекера.

Коментарі ()