Головне

Самуельсон: Логінову не місце в Кубку світу

16.01.2019 15:00 4608 0
Самуельсон: Логінову не місце в Кубку світу

Джерело - Чемпіон.

Шведський біатлоніст Себастіан Самуельссон відчуває серйозну неприязнь до росіянина Олександра Логінова, який повернувся до змагань, відбувши дискваліфікацію за допінг.

Про це розповів сам біатлоніст.

"Було здорово потрапити на подіум в Обергофі, зі мною це відбувається не так часто. Я не був здивований перемозі Логінова. Цієї зими він провів чимало відмінних гонок. Його перемога була лише справою часу. Але він був дискваліфікований за вживання ЕПО. Не думаю, що в Кубку світу йому місце. Ті, хто приймав ЕПО, не повинні повертатися.

Я нічого в цій ситуації не можу вдіяти, тому концентруюся на своєму виступі. Намагаюся не думати про нього. Але якби він виступав погано, про нього б не говорили і я б взагалі його не згадував.

Я потиснув йому руку в Обергофі, про це було багато питань. Але мені здається, що не потиснути руку було б неправильно зі спортивної точки зору. Але я б ніколи не обійняв його і не сказав, що його перемога - це здорово. Я потиснув йому руку, бо відчував - це треба зробити ", - цитує Самуельссона Expressen.

Нагадаємо, Фуркада звинуватили за критику Логінова у неспортивній поведінці.

Одразу після гонки Фуркад жорстко відреагував на тріуф Логінова. Те саме зробив олімпійський чемпіон Себастьян Самуельссон.

Коментарі ()