Українська правда

Прометей вирішив попрощатись з одним із легіонерів

Віктор Слюсаренко — 3 січня 2023, 22:39
Прометей вирішив попрощатись з одним із легіонерів

Американський центровий Дастін Хог покидає Прометей.

Про це повідомляє президент клубу Володимир Дубинський.

“Вчора вже пізно ввечері довго говорили з тренером Нено. Здебільшого про плани команди, про підготовку до другого раунду регулярного чемпіонату Еврокап, щодо складу команди та чи необхідне ще посилення в цьому сезоні. Розмірковували й про сезон 2023/24.

Отже, після довгої бесіди було прийняте рішення за взаємної згоди, що Дастін Хог покине команду та буде грати за один з клубів Еврокап, в групі в якій не грає Прометей. Це рішення Нено і ми його підтримуємо.

Я вірю і Нено зі мною погодився, що відхід Хога – це відмінний шанс для Слави Петрова проявити себе. Він достатньо цікавий гравець і я кожну гру чекаю від нього більш яскравого, емоційного баскетболу, більше силової боротьби. Славо, будь ласка, скидай втому та вперед до гри, до боротьби за перемогу “Прометея”! Віримо в тебе.

Маю особисті очікування й від гри Ісуффа Санона. Впевнений, він нам ще покаже баскет від якого ми здивуємось! Чекаю феєрію від тебе, Ісуфф. Ти ще точно не сказав своє головне та голосне слово в грі.

Дуже дякую нашому капітану Денису Лукашову та Олександру Липовому. З моєї точки зору вони продемонстрували той баскетбол який ми від них очікували й додадуть яскравості й надалі в сезоні.

З щирого серця бажаю одужання Іллі Сидорову, дуже сподіваюсь що серія травм позаду. Ілля, ти нам дуже потрібен на майданчику, розумію, що питання відновлення все ще актуальне, але конкуренція в команді посилюється і за своє місце доведеться боротись. Вірю в тебе, ти це знаєш, настав час довести, що минулий сезон був не випадковим особистим успіхом. Вірю в тебе!

Розмовляли з тренером й про Ваню Ткаченка. Неймовірно талановитий, рухомий, зухвалий гравець. Потрібно більше досвіду. Впевнений, буде більше ігрового часу і Ваня полетить та заграє на всі сто.

На нас чекає цікава друга половина чемпіонату, дев’ять ігор Еврокап і після, я вірю, що ми побачимо яскраві змагання Прометея в плей-оф.

Не менш цікавий фінал відбудеться й в Латвійсько-Естонській лізі. Ми поборемося за перемогу в цьому турнірі.

Об’єктивно, це буде найцікавіші, запеклі протистояння і яскраві перемоги!

Отже, розмова була довга, але ми торкнулись всіх гравців команди, обговорили можливості та очікування від кожного. Ми не зупиняємось у пошуках оптимального складу.

За два тижні будемо мати чергову розмову, подивимось і знов обговоримо плани та можливості команди”, - зазначив Дубинський.

У поточному розіграші Єврокубка Дастін Хог взяв участь у дев’яти матчах, у яких набирав в середньому 3,9 очка та 4,0 підбирання за 15 хвилин ігрового часу. В 11 поєдинках Латвійсько-естонської ліги на рахунку бігмена – 5,9 очка та 3,0 підбирання за 14 хвилин на майданчику.

БК Прометей