Українська правда

Багатскіс: Найнеприємнішою для мене стала поразка в овертаймі проти Ісландії

Віктор Слюсаренко — 31 грудня 2022, 16:55
Багатскіс: Найнеприємнішою для мене стала поразка в овертаймі проти Ісландії

Гравці чоловічої збірної України думають більше не про баскетбол, а про те, що коїться у них вдома, те що відбувається з їхніми близькими.

Про це заявив головний тренер команди Айнарс Багатскіс.

"Як за цей рік змінилася команда? Це далеко не легкий рік, м’яко кажучи. Гравці думають більше не про баскетбол, а про те, що коїться у них вдома, те що відбувається з їхніми близькими. Баскетбол відходить на другий план, але треба продовжувати боротися за перемоги. Всі гравці за цей рік змужніли, стали серйознішими та відповідальнішими. Звичайно, в житті є значно важливіші за баскетбол речі, але гравці мають виконувати свою роботу. Всі грали за збірну з великою гордістю. І, як на мене, всі грали трохи краще. Можливо, зараз це не відчувається, але це можна буде оцінити з часом.

Щодо результатів, у мене завжди є осад після поразок - не важливо проти якої команди. Найнеприємнішою для мене стала поразка в овертаймі проти Ісландії, коли ми припустилися великої кількості втрат, і в такій ситуації наївно розраховувати на те, що тебе пробачать. В інших матчах гра мене більш-менш влаштовувала, але звичайно завжди можна краще. В цій ситуації все могло бути і значно гірше, але, дякуючи гравцям, всьому штабу збірної, федерації, ми разом виконали дуже непогану роботу", - сказав Багатскіс.

Нагадаємо Будівельник підписав розігруючого збірної України.

Айнарс Багатскіс