Українська правда

Ставка дня. Різдвяна битва найкращих баскетболістів світу в грі Голден Стейт - Лейкерс

Valeriy Ruchka — 26 грудня 2018, 00:05
Ставка дня. Різдвяна битва найкращих баскетболістів світу в грі Голден Стейт - Лейкерс

Цікавий поєдинок нас чекає на арені Оракл Центр, адже можна буде знову поспостерігати за протистоянням Стефена Каррі та Леброна Джеймса.

Голден Стейт

Підопічні Стіва Керра пережили цього сезону серйозний спад і травми ключових гравців, тому колективу вже нема чого боятися. Ворріорс залишилося зовсім небагато, щоб знову відчувати себе впевнено на вершині Західної конференції. Команда обійшла Оклахому, але є ще Денвер, який усіма силами вчепився за першу сходинку.

Лос-Анджелес Лейкерс

Озерні знаходяться в цікавій ситуації, адже відразу дві команди розділяють з ними четверту сходинку в Західній конференції. Хлопці Люка Волтона поступилися в попередньому матчі Мемфісу, навіть дабл-дабл короля Джеймса не допоміг господарям.

З приходом Леброна Лейкерс дуже сильно додав, оскільки з аутсайдера перетворився в одного з претендента на першу трійку. Лідер пообіцяв, що після поразки від Гріззліс постарається зіграти сильніше в матчі з Голден Стейт.

Актуально: Біатлон онлайн - пряма трансляція Кубку Світу

Статистика

За п'ять останніх особистих матчів Лейкерс здобув дві перемоги.

В середньому за гру Леброн Джеймс набирає 28 очок.

Також: Футбол 1 онлайн - дивитися пряму трансляцію.

Ми припускаємо, що на передній план вийде протистояння Стефена Каррі й Леброна Джеймса, на яких покладають великі надії, тому чекаємо від лідерів результативної гри.

Прогноз Чемпіона - індивідуальний тотал Леброна Джеймса більше 27.5 очок. Або Фора 1 (-4,5)