Українська правда

Українська збірна у Конча-Заспі завершила перший етап підготовки до Універсіади

Сергей Шемшученко — 1 липня 2011, 15:35

У четвер, 30 червня, на базі олімпійської підготовки у Кончі-Заспі завершився перший навчально-тренувальний збір студентської збірної України з баскетболу.

Команда готується до Всесвітньої лЛітньої Універсіади, що відбудеться з 13 по 22 серпня 2011 року у міст Шенжень, Китай, пише прес-служба ФБУ.

За попередніми планами, студентська команда мала зібратися лише у липні, проте тренерський штаб збірної на чолі із Віталієм Чернієм поклопотався про те, щоб підготовка до Універсіади розпочалася раніше.

У складі збірної перші збори пройшли: Богдан Байда, Павло Буренко, Ігор Зайцев, Максим Корнієнко, Денис Носков, Руслан Отверченко, Іван Полєжаєв, Максим Сандул, Артем Сліпенчук, Станіслав Тімофєєнко, Олександр Тіщенко, Дмитро Ходов, Олексій Щепкін.

Олександр Липовий, який розпочав підготовку зі студентською командою, зараз перебуває у таборі U-20, яка закінчує підготовку до молодіжного Євробаскету. У найближчому майбутньому тренери студентської збірної також розраховують на Костянтина Глазиріна й Олексія Леня.

Загалом, дев’ятиденні збори були присвячені переважно фізичній підготовці, а також тактичним взаємодіям. Планується, що у Южному студентська збірна буде тренуватися разом з гравцями національної команди.