Українська правда

Хосе Беррокаль: Хотіли грати у Європі - от її рівень

Сергей Шемшученко — 15 грудня 2010, 00:09

Головний тренер "Будівельника" проаналізував програний поєдинок Єврокубку проти "Гран Канарії", передає спеціальний кореспондент "Чемпіона" з Дніпропетровська.

"Сьогодні ми втратили шанс достроково кваліфікуватися до наступного раунду. Пояснення просте - переді мною статистика поєдинку, і що ми бачимо? 17 втрат у нас, а у "Гран Канарії" - 80% влучних двоочкових кидків. Ми хотіли грати у Європі, і от ми бачимо, що таке європейський рівень. Вони добре тиснуть, класно захищаються один в один", - пояснив він.

"Тепер нам потрібно заспокоїтися, перемогти "Шауляй" та проходити далі. Але це буде непросто", - попередив він.

"Ламейн Вілсон швидко заробляє багато фолів, і через це починає грати не зовсім зібрано. Над цим йому потрібно працювати. Треба зважати й на те, що він постійно у нас грає, і тому природньо, що в нього будуть і зльоти, й падіння", - прокоментував він бліду гру американського форварда.

"Гран Канарія" нічим нас не здивувала, ми знали все про них, знали, чого від них чекати. Провели дуже хороший скаутинг, але це не допомогло. Скоріше вони нас недооцінили у першій грі, ніж ми їх сьогодні. Просто тоді вони не були готові до такої хорошої гри з боку "Будівельника", а сьогодні відіграли на повну силу», - завершив він.