Українська правда

Тренер "Гран Канарії": Намагатимемося перемогти і "Будучность"

Сергей Шемшученко — 15 грудня 2010, 00:05

Педро Мартінез, головний тренер іспанської "Гран Канарії", лишився задоволений перемогою своєї команди над "Будівельником".

Про це він заявив на прес-конференції після матчу Єврокубку, передає спеціальний кореспондент "Чемпіона" з Дніпропетровська.

"Ця перемога є дуже важливою для нас, адже вона дозволила нам кваліфікуватися до наступного раунду. Гра була досить складною, "Будівельник" показав себе хорошою командою, але наш захист сьогодні відіграв чудово, особливо у другій половині", - проаналізував він гру.

"Звичайно, ми намагатимемося перемогти "Будучность" у останньому поєдинку", - відповів тренер на запитання про мотивацію його команди в останньому матчі, велика поразка іспанців у якому залишить "Будівельник" поза наступним раундом.

"Ми професіонали, до того ж, гратимемо удома, і тому намагатимемося зіграти на 100% наших можливостей. Ми завжди добре граємо удома. Звісно, усяке може статися, ми вже поступилися там "Будівельнику" у першій грі, але зробимо усе, що в наших силах, аби перемогти", - запевнив він.