Українська правда

Президент БК "Хімік": На 95 відсотків склад команди укомплектований

Сергей Шемшученко — 14 вересня 2010, 17:49

У вівторок, 14 вересня, завершивши ранкове тренування, команда Суперліги БК "Хімік" побувала на території ОПЗ - підприємства, що є основним спонсором команди, де відбулася зустріч з адміністрацією заводу та екскурсія територією хімічного гіганта.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Про підготовку до нового сезону розповів президент Сергій Назаренко.

"На сьогоднішній день уже на 95 відсотків склад команди укомплектований. Залишилися останні тижні для підготовки. Побачивши проведені командою ігри, можу сказати, що ми можемо виступати сьогодні на хорошому рівні, для цього важливо бути єдиним цілим, бути командою. Я вважаю, що ми готові до старту сезону. Вже сьогодні я бачив багато команд Суперліги - хтось укомплектований краще, хтось гірше, на це нам дивитися не треба. Ви пройшли довгий підготовчий збір, стали міцнішими, стали краще виглядати як спортсмени (сміється) та повинні добре грати", - сказав Назаренко
"
Чемпіонат буде досить складним, у нас чотири кола ігор, і перша гра з нашим потенційним конкурентом - БК "Одеса". Матчі з цим суперником завжди принципові, збирають багато вболівальників на південне дербі. Звичайно, завдання одне - перший матч вигравати, я вважаю, це нам під силу. У Сhallenge Cup найперше завдання команди - "зачепитися" й, по можливості, рухатися далі. Впевнений, всі завдання "Хіміку" під силу", - вважає президент.