Українська правда

Тренер МБК "Миколаїв": Баскетболісти демонструють все кращу ігрову форму

Сергей Шемшученко — 14 вересня 2010, 14:47

Протягом 10-12 вересня МБК "Миколаїв" взяв участь у турнірі-меморіалі Олександра Білостінного в Одесі, провівши три поєдинки - з БК "Будівельник", БК "Одеса" та БК "Ферро-ЗНТУ".

Головний тренер МБК "Миколаїв" Валентин Берестнєв підбив підсумки турніру, зокрема зауваживши, що команда провела на хорошому рівні перші два матчі з трьох, повідомляє прес-служба миколаївського клубу.

В цілому ж, на думку наставника "корабелів", відбувається планомірний рух уперед, а баскетболісти демонструють все кращу ігрову форму. Якщо в Запоріжжі до декого з них були суттєві зауваження, то в Одесі додали всі гравці команди.

В той же час, вдало відігравши проти господарів майданчика, миколаївські баскетболісти переоцінили свій потенціал і наступного дня в матчі з «Ферро-ЗНТУ» виглядали втомленими, мало рухалися, за що і поплатилися значною поразкою.

Окремо Валентин Борисович зупинився на грі потенційного новачка команди - американського центрового Джеймса Х'юза.

"Я побачив у його діях чимало хорошого. Зокрема, влаштовує показана їм статистика. Але є моменти, які викликають сумніви. Тому він залишається у нас поки в режимі трай-аут, і остаточне рішення будемо приймати вже за підсумками турніру в Миколаєві", - сказав тренер.