Українська правда

Жіноча кадетська збірна України обіграла Швейцарію

Сергей Шемшученко — 20 серпня 2010, 18:30

Жіноча кадетська збірна України (U 16), яка бореться за тринадцяте-шістнадцяте місце на Чемпіонаті Європи (Дивізіон "В"), обіграла Швейцарію з рахунком 50:43 (12:5, 10:12, 21:16, 7:10), зміцнивши лідерство у групі "G".

Відкривши рахунок після триочкового кидка Наталії Скорбатюк, українки ненадовго віддали ініціативу суперницям. Однак збірна Швейцарії протягом дебютної чверті зуміла набрати лише п'ять очок, та й ті у стартові дві хвилини, тож на першу перерву команди пішли за рахунку 12:5 на користь України, пише сайт ФБУ.

До кінця першої половини швейцарки скоротили відставання до п'яти пунктів, але у третій чверті наші дівчата фактично вирішили долю матчу, лідируючи за її підсумками +10. Все на що спромоглися баскетболістки збірної Швейцарії в заключні десять хвилин - скоротити розрив у рахунку до семи очок.

Найрезультативнішими у складі збірної України стали: Міріам Уро-Нілє - 10 очок + 3 підбирання + 3 перехоплення + 3 передачі, Наталія Сергєєва - 8 очок + 7 підбирань, Фунмілайо Омобоогундже - 7 очок + 5 підбирань, Ольга Краєвська - 7 очок + 4 підбирання + 4 передачі.

Наступну свою гру українки проведуть 21 серпня проти Люксембургу.