Українська правда

Хемілтон - найбагатший спортсмен Великобританії

Сергей Шемшученко — 27 квітня 2016, 12:19

Льюїс Хемілтон вперше був включений у список найбагатших людей Великобританії, який щорічно складає газета The Sunday Times.

Щоб потрапити у список версії 2016 року, потрібно мати у своєму розпорядженні активи на суму як мінімум 103 млн фунтів стерлінгів.

А за даними лондонського видання, стан чинного чемпіона світу досягнув 106 млн. Таким чином, Хемілтон визнаний найуспішнішим спортсменом Великобританії й Ірландії.

Очолюють The Sunday Times Rich List брати Девід і Саймон Рубени, підприємці у сфері нерухомості та відомі філантропи, чий статок оцінюється у 13,1 мільярда фунтів.

За даними укладачів рейтингу, справи глави менеджменту Берні Екклстоуна у звітний період йшли не кращим чином, він втратив за рік близько 460 млн фунтів, що у свою чергу коштувало йому втрати дев'яти позицій у цьому списку, але однак залишається у топ-50.

Є там й інші видатні представники світу автоспорту, наприклад, в активі у Рона Денніса 300 млн, у Тото Вольффа разом з його дружиною Сьюзі - 240 млн, передає f1news.ru.