Українська правда

Хемілтон: Я в полоні переживань, адже за кількістю титулів зрівнявся із Сенною

Сергей Шемшученко — 26 жовтня 2015, 00:33

Льюіс Хемілтон виграв в Остіні не тільки гонку, але і чемпіонат світу, зрівнявшись за кількістю титулів зі своїм кумиром Айртоном Сенною.

За словами британця, це неймовірне відчуття для нього, і він подякував усім уболівальникам, яким довелося мокнути під дощем.

"Сподіваюся, ми влаштували для вас непогане шоу. Але поки я просто не можу підібрати потрібні слова, щоб розповісти про мої почуття. Це просто неймовірно, але я б не зміг виграти титул, якби не команда", - сказав він.

"Я згадую, як уперше виграв чемпіонат Великобританії, і усвідомлювати, що тепер я став триразовим чемпіоном світу - це якісь абсолютно божевільні переживання", - додав Хемілтон.

Льюіс зазначив, що він у боргу перед батьками, сім'єю, які підтримували його всі ці роки.

"Сподіваюся, що моя перемога надихне багатьох молодих гонщиків: ніколи не здавайтеся, слідуйте за своєю мрією, продовжуйте працювати", - зауважив він.

"Зараз я в полоні переживань, особливо через те, що за кількістю титулів зрівнявся з Айртоном Сенною, який так багато для мене значив і залишається моїм героєм. Я дуже щасливий", - цитує його f1news.ru.