Українська правда

Динамо Київ проведе сбори в Туреччині

— 26 січня 2023, 18:34
Динамо Київ проведе сбори в Туреччині

Нещодавно українські футболісти закінчили перший блок тренувань перед продовженням сезону. Після відпустки хлопці тренувалися протягом тижня у Віті-Литовській, де знаходиться база клубу. Коли у Києві потеплішало, вони почали відпрацьовувати тактику на базі.

20 січня команда вирушила до Туреччини з метою проведення другого етапу підготовки до весняного сезону. Збори Динамо пройдуть в особливо великому складі, що дасть змогу проявити себе молодим гравцям команди. Щоб не нудьгувати після читання новини, радимо перейти на сайт playcazinos.com, який пропонує широкий вибір азартних консолей на будь-який смак.

Варто зазначити, що новачки будуть задіяні не лише у тренуваннях, а й у контрольних іграх. Молодь готуватиметься до весни під патронажем Ігоря Костюка. А координацією всіх процесів займатиметься штаб основної команди.

Хто візьме участь у турецьких зборах

Підготовка столичного гранду до весняної частини сезону 22/23 продовжиться на турецькій землі. Кияни вирушили туди через Кишинів, про що нещодавно повідомило видання РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт Динамо. Тренери взяли з собою 31 гравця, а також новачків із U-19:

  • На воротах: Нещерет, Моргун та Бучан.

  • У захисті: 10 гравців, серед яких Вівчаренко, Сирота та Дубінчак.

  • На півзахисті: 14 гравців, та Яцик, Сидорчук, Діалло та Перріс з ними.

  • У нападі задіяно четверо: Бесєдін, Супряга, Кулач та Ванат.

Нещодавно керівництво клубу заявило, що гравці проведуть три спарингові матчі. Це будуть команди Відня, Словенії та Лустенау, а точні дані щодо місць проведення та часу оголосять пізніше. Ігри відбудуться наприкінці січня.

Лонвейк, який грає у півзахисті, окремо добирається до Туреччини та зустрінеться з колегами на місці. Також були деякі проблеми у Буяльського і Бесєдіна. Внаслідок легких травм вони були змушені пропустити пару днів.

Організатори зборів кажуть, що вони триватимуть трохи більше місяця. При цьому Динамо відвідає Туреччину на всеозброєння. Окрім першої команди, на південь вирушили юніори з U-19.

Чого можна очікувати від весняного продовження сезону

Тренери команди поставили перед хлопцями високу планку у першій частині зборів. Фізичні навантаження були просто божевільні. Тому є деякі припущення щодо ігрової тактики.

По-перше, це можуть бути особисті тренування конкретних гравців, а по-друге - пресинг, який змушує суперників робити непоправні помилки. Якщо навіть Донецький Шахтар не завжди успішно долає пресинг, що говорити про решту клубів.

Після завершення зборів тренування продовжуватимуться. Це потрібно для відточування нових комбінацій, які переважатимуть шальки терезів на користь Динамо. Для матчів на дистанції цих двох тактик може бути недостатньо.